De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Identiteit, crisis en het nut van spiritualiteit

Sylvia Saakes over grote en kleine crises

Sylvia Saakes over grote en kleine crises

SCHIEDAM - In het kader van de Maand van de Spiritualiteit komt Sylvia Saakes woensdag 7 februari naar de bibliotheek in de Korenbeurs voor een lezing over ‘Identiteit, crisis en het nut van spiritualiteit’.

In deze lezing laat Sylvia Saakes zien hoe de new age beweging zich in vijftig jaar heeft ontwikkeld. Ze geeft praktische voorbeelden van hoe uit deze beweging nieuwe zinvolle invalshoeken zijn ontstaan, die ook steeds meer formeel worden erkend. Het levert verrassende nieuwe perspectieven op, ook in crisissituaties. Sylvia geeft aan waar de uitdagingen op dit moment liggen en welke hoopvolle ontwikkelingen zich als een ‘stille revolutie’ momenteel al voltrekken.

Sylvia studeerde psychologie in de Verenigde Staten en is politicoloog van de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft haar eigen praktijk voor mensen met kleine of grote crises, zoals die kunnen optreden rond bijvoorbeeld oorsuizen (tinnitus). Ze schreef artikelen in uiteenlopende media en is auteur van de boeken ‘De logica van een crisis’ en ‘Zelfhelend vermogen bij psychische klachten’ met lovende recensies.

De lezing vindt plaats in de bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 141. Aanvang 20.00 uur tot 21.30 uur. Deelname is gratis.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: