De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Binnenkort opent de 5e vestiging van Proeflokaal Sijgje in Schiedam

't Sterretje wordt Sijgje

't Sterretje wordt Sijgje

SCHIEDAM - De oprichters van Proeflokaal Sijgje hebben afgelopen week getekend voor een 5de vestiging, deze keer in Schiedam. Proeflokaal 't Sterretje dat er nu helaas weer donker bij ligt, wordt de nieuwe locatie.  Wanneer het restaurant weer open gaat, blijft nog even een verrassing, zo vermelden de trotse eigenaren.

De naam van het proeflokaal komt van Sijgje Pietertje, de schoonmoeder van een van de eigenaren. Er zijn inmiddels vestigingen van Sijgje in Voorburg, Leiden, Delft en in Voorhout. Bij de vestigingen heeft een drie gangenmenu de vaste prijs van 14,25 euro.

3 commentaar(en) op artikel "'t Sterretje wordt Sijgje"

Beste redactie , goed nieuws gaat snel ! Maar voor de duidelijkheid al onze menu s zijn er voor €14,25 en niet vanaf ! Wij verheugen ons er op om de deur in het mooie Schiedam open te doen Mvg Erwin Nieuwenhuizen

Door: Erwin Nieuwenhuizen Op:

Dank je Erwin voor de duidelijkheid over jullie duidelijke prijsstelling; veel succes met de nieuwe vestiging (we hebben het op basis van je reactie aangepast in het stukje).

Door: Redactie Op:

Heel fijn dat ‘t sterretje en ‘t oude Hosman Frères pand toch weer een nieuwe bestemming krijgen. Ook leuk 2 gloednieuwe koffie /lunch rooms op de Hoogstraat. Nu maar hopen dat andere pandjes en winkels ook een mooie opknapbeurt en fijne bestemming krijgen.

Door: Paul Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: