De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Terry Bouhuizen gestopt als directeur

Ted Konings zwaait af bij Stadsomroep

Ted Konings zwaait af bij Stadsomroep

SCHIEDAM - Zojuist is bekendgemaakt dat Stadsomroep Schiedam en PopUpTv samengaan. Nog niet bekend is wie de nieuwe hoofdredacteur zal zijn. De huidige hoofdredacteur  van de Stadsomroep, Ted Konings, heeft het nieuwe bestuur te kennen gegeven zijn werkzaamheden per einde van deze maand te willen stoppen. 

"Ted heeft ons kenbaar gemaakt zich weer volledig te willen richten op zijn werkzaamheden voor Schiedam24. Wij gaan op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur", aldus Sander Versluys, bestuurslid van de nieuwe fusie-omroep waarvan de naam nog niet is bekendgemaakt.  

Directeur bij de Stadsomroep Schiedam was Terry Bouhuizen. Terry Bouhuizen is reeds jarenlang voor de omroep actief als radio- en tv-programmamaker. Sinds begin 2017 vervulde Terry de functie van directeur onbezoldigd en naast zijn drukke werk voor het opleidingsinstituut waarvan hij directeur/eigenaar is. Begin deze maand heeft hij zijn werkzaamheden als directeur neergelegd. "We hebben vooralsnog niet de bedoeling de functie van directeur te gaan invullen voor de nieuwe omroep; wellicht kan het zonder directeur; voor het aanstellen van een directeur is het toch een kleine organisatie", zegt Sander Versluys.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: