De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Uitbreiding aantal digitale spreekuren

Uitbreiding aantal digitale spreekuren

SCHIEDAM - Het aantal spreekuren voor gratis ondersteuning in het gebruik van digitale apparatuur is uitgebreid van twee naar drie per maand. Nieuwe locatie is De 5 Molens.

Heb je vragen over het gebruik van je smartphone, mobieltje, laptop, tablet, digitale camera of e-reader? Kom dan op maandag 16 april van 13.00 - 16.00 uur naar het gratis Digitaal spreekuur in Ontmoetingsruimte De 5 Molens, Nieuwe Damlaan 818 in Schiedam. 

Vanaf 16 april is het Digitaal Spreekuur uitgebreid van twee naar drie spreekuren per maand. Nu al wordt het Digitaal spreekuur elke tweede dinsdag van de maand gehouden in de Bibliotheek in de Brug aan het Heijermansplein 35 en elke vierde donderdag van de maand in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam. Deskundige vrijwilligers van het Leercentrum SeniorWeb Bibliotheek Schiedam zitten klaar om advies te geven.  

Het spreekuur heeft een open inloop. Afhankelijk van het aantal bezoekers kan er sprake zijn van een wachttijd. Bezoekers nemen hun eigen apparaat (en niet te vergeten eventuele wachtwoorden) mee. Het advies is gratis. 


Foto door Jan van der Ploeg
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: