De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Voormalig VVV-kantoor wordt Pannenkoekenrestaurant

Van Bram naar Pannenkoe

Van Bram naar Pannenkoe

Eind januari 2018 krijgt Schiedam er weer een restaurant bij. François (44) en Natascha (36) de Heer openen dan in het voormalige VVV-kantoor aan de Buitenhavenweg 7-9 hun eigen vestiging van de Pannenkoe. Ze gaan ambachtelijke gerechten serveren, waaronder natuurlijk ook pannenkoeken en poffertjes.

door Louise Melchers

François en Natascha zijn voor vele Schiedammers al bekende gezichten omdat ze jarenlang Bram Ladage op de Koemarkt hebben gerund. Daar zijn ze nog te vinden tot en met 31 december van dit jaar. Daarna verhuizen ze naar de overkant van waaruit ze wel zicht op de zo vertrouwde Koemarkt behouden.

Momenteel zijn ze nog hard aan het werk in het prachtige pand uit 1906 (zie foto). Er is een schitterend uitzicht op de Lange Haven en er komt een mooi buitenterras bij het pand. Het belooft echt weer een aanwinst voor Schiedam te worden. Pannenkoe Schiedam heeft inmiddels al een eigen facebookpagina waarop de vorderingen te volgen zijn.

Pannenkoe is een franchiseonderneming met vestigingen in Bleiswijk, Krimpen aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Leidschendam en Gouda. Schiedam wordt de 6e vestigingsplaats.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: