De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Woningen bij ingang park te huur

Woningen bij ingang park te huur

SCHIEDAM - De laatste funderingspaal van de 10 Singelwoningen in het project ParkEntree is de grond ingegaan. John van Doorn, directeur van D&S Beleggingen in Onroerende Zaken BV, dat eigenaar is van de woningen, nam daarvoor plaats in de heistelling. Bots Bouwgroep verwacht dat de woningen rond de zomer van 2019 opgeleverd kunnen worden. 

Blauwhoed verkocht in januari de 10 Singelwoningen en de gezamenlijke ParkEntree Lounge aan D&S Beleggingen in Onroerende Zaken BV. De Lounge maakt onderdeel uit van het blok met 31 koopappartementen dat later dit jaar nog in aanbouw gaat. D&S gaat de Singelwoningen verhuren. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.densvastgoed.nl. 

ParkEntree is het eerste project in Nederland dat volgens de principes van Senior Smart Living wordt gebouwd. De gezamenlijke ParkEntree Lounge en de binnentuinen beheren de bewoners zelf. Ze kunnen er elkaar ontmoeten en activiteiten organiseren. Hierbij krijgen zij ondersteuning van een hospitality manager van Stichting Vitaal & Zo.   

ParkEntree bestaat in totaal uit 89 woningen en een gezamenlijke Lounge. Bots Bouwgroep bouwt op dit moment de eerste 48 woningen in fase 1 van ParkEntree. Deze worden naar verwachting eind 2018 opgeleverd. De 31 appartementen in fase 2 zijn praktisch allemaal verkocht. De bouw van fase 2, inclusief de ParkEntree Lounge gaat dit jaar nog van start. De 10 Singelwoningen worden naar verwachting rond de zomer van 2019 opgeleverd.  ParkEntree is een samenwerking tussen projectontwikkelaar Blauwhoed, Inbo Architecten, D&S Beleggingen in Onroerende Zaken BV en Beyond Now, een specialist in de ontwikkeling van woonconcepten.
 

8 commentaar(en) op artikel "Woningen bij ingang park te huur"

Ik ben heel erg geïnteresseerd in een huurwoning ik zou graag willen weten hoe kan ik in een aanmerking komen voor een huur huis ?

Mvg Jadoenath

Door: Jadoenath Op:

Ik heb interesse in een huur woning.

Door: Astrid Knikman Op:

Woon nu op de nolenslaan met trappen wil graag bij het park wonen

Door: C.a.j.Winterswijk Op:

ik zou graag meer info willen ontvangen over de woningen.en hoe ik kan inschrijven hiervoor.

Door: p.h.prins Op:

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.densvastgoed.nl.

Door: Redactie Op:

Ik ben zeer geïnteresseerd in de huurwoningen. Ik wil graag hier meer informatie over.

Dank u

Door: A Berkani Op:

Ik ben zeer geïnteresseerd in een huurwoning en zou ook graag willen weten wat de huur gaat worden. B.V.D. M.J.F.Huisken

Door: M.j.f.huisken Op:

we zijn geinteresseerd in een 2 of 3 kamerwoning,vr.gr. H.Lakwijk

Door: H.J.M.Lakwijk Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: