De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Driedaags muziekfestival in Noletloodsen

Alain Clark opent MusicDistillery

Alain Clark opent MusicDistillery

SCHIEDAM - Op 12, 13 & 14 oktober 2018 zal de tweede edite van MusicDistillery plaatsvinden. Ditmaal vindt het gevarieerde muziekfestival plaats in de Noletloodsen te Schiedam. MusicDistillery opent op vrijdagavond met een concert van Alain Clark. 

Alain Clark zal samen met de Cor Bakker Band een bijzonder concert geven. De zanger, gitarist, componist en producer heeft een kast vol awards, vele platina albums en een hele rij hitsingles. Bekende nummers zijn ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’ en ‘Live It Out’. Alain Clark zal samen met de Cor Bakker Band een bijzonder concert geven. Programmeur Nathalie Lans. “Er gaan bijzondere dingen gebeuren. Zo zal Alain Clark niet alleen zijn bekende eigen hits zingen, maar zal hij samen met de Cor Bakker Band speciaal voor MusicDistillery prachtige popnummers op een soulvolle jazzy manier ten gehore brengen. Pianist Cor Bakker werkt momenteel samen met Alain aan de arrangementen. Die primeur wil je echt niet missen. En wat dacht je verder van het optreden van Bernard Fowler en Tim Ries die al decennia lang vast bij de Rolling Stones musiceren en bij ons prachtige arrangementen van de Rolling Stones gaan spelen? Joris Lutz die voor zijn Six Strings X.O sessie niemand minder dan Anton Goudsmit en Leendert Haaksma heeft uitnodigd als special guests? John Engels die met zijn dream band waarin alleen maar jazzgrootheden zitten zijn jubileum bij ons viert en gitaarvirtuoos Mozes Rosenberg die met zijn muzikale vrienden de zaal plat gaat spelen?” Het een na het andere concert belooft een muzikaal feest te gaan worden, zegt Nathalie. "En dan zijn er de jamsessies in de KetelKantine, grenzend aan de concertzaal."

Niet alleen worden je oren tijdens het festival gestreeld, ook de andere zintuigen komen tijdens de MusicDistillery aan bod. Zo is er een horecaplein met leuke foodtrucks, een wijnbar en een Noletbar. Het Schiedams Boekhuis zal muziekboeken verkopen in de KetelKantine en er zijn signeersessies met artiesten.

Vorig jaar vond het festival onder de naam JazzDistillery plaats aan het Doeleplein in Schiedam. MusicDistillery vindt in het weekend 12, 13 & 14 oktober 2018 plaats in de Noletloodsen aan de Buitenhavenweg 34 in Schiedam, recht tegenover de eeuwenoude distilleerderij van Nolet waar sinds 1691 Ketel 1 Jenever wordt gemaakt. De Noletloodsen zijn makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, per fiets, watertaxi en auto. Kijk voor reisadvies en (gratis) parkeergelegenheid op de website www.musicdistillery.nl.

Toegangskaarten voor een dag kosten 25 euro per persoon. Een passe-partout voor drie dagen kost 60 euro per persoon. Kinderen tot 16 jaar (onder begeleiding van minimaal een betalende volwassene) gratis. Het programma lees je hier.

We hebben een verzoek aan je:
Wij stellen het bijzonder op prijs als je de Facebook-pagina van De Schiedammer een like geeft. Dan kun je ons nieuws goed volgen. Als je hier klikt kom je op onze Facebook-pagina. Als je vrienden uitnodigt om onze Facebook-pagina te liken, dan zou dat top zijn. Hoe meer volgers we hebben, hoe meer nieuws we jou en je vrienden gratis en wel kunnen brengen.  

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: