De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Art Gallery Voûte op Grote Markt

Art Gallery Voûte op Grote Markt

SCHIEDAM - Artipico Art Gallery aan de Grote Markt 39A heeft de naam veranderd in Art Gallery Voûte. De nieuwe collectie en de nieuwe naam worden op zondag 15 april feestelijk gelanceerd tijdens een opening die wordt verricht door Deirdre Carasso, directeur van het Stedelijk Museum Schiedam. 

"De collectie wordt vernieuwd, er starten internationale samenwerkingen, en er zijn gezonde ambities. Dit blijft gecombineerd met een persoonlijke benadering van de gewaardeerde relaties, al bijna 25 jaar. Een combinatie van het goede uit het verleden en de uitdagingen van de toekomst", zeggen eigenaren Edwin en Annemarie Voûte, die de mijlpaal van bijna een kwart eeuw samen met de lancering van nieuwe naam en collectie op zondag 15 april van 11.00 tot 20.00 uur vieren. De lancering van Art Gallery Voûte wordt door Deirdre Carasso verricht om 15.15 uur. Dat zal gebeuren onder het genot van Schiedamse hapjes en drankjes. De nieuwe collectie is te bezichtigen tot en met 30 juni 2018.

"Combineer een bezoek aan de galerie met een bezoek aan het Stedelijk Museum Schiedam", is de suggestie van Edwin en Annemarie Voûte in hun uitnodiging, aangezien op 15 april het de laatste dag is dat de 'Volkskrant Beeldende Kunst Prijs' en 'Wij waren de Gusto, foto’s van Cas Oorthuys (1959-1961)' te bezichtigen zijn. Bovendien is de expositie van 'Jan Henderikse, Alles en niets' meer dan de moeite waard.

Reguliere openingstijden van Art Gallery Voûte: donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. Zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.30 uur. Tevens op afspraak. 

Foto: de 'Big Good Gorilla' van kunstenaar Frans van Straaten in de Devonshire Club & Hotel London. Wie af en toe over de Grote Markt loopt zal op nummer 39A de gorilla in de etalage ook wel eens zijn opgevallen

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: