De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

En toen was er... Led Zeppelin

En toen was er... Led Zeppelin

SCHIEDAM - Na de indrukwekkende en door het publiek zeer gewaardeerde uitvoeringen in de serie 'En toen was er...' over Pink Floyd, Frank Zappa, Paul McCartney en Roger Waters, presenteert Theater aan de Schie komend seizoen weer drie nieuwe hoofdstukken in dit muzikale verhaal. In deze unieke serie die het theater als enige in Nederland aanbiedt wordt de aftrap in het nieuwe theaterseizoen 2018-2019 gegeven door 'En toen was er ... Led Zeppelin'.  

Jimmy Page, Robert Plant, John-Paul Jones en John Bonham worden gezien als de pioniers van de hard rock met een folkrandje. Na hun eerste album in 1969 volgde een indrukwekkende carrière waarin artistieke hoogtepunten en successen werden afgewisseld met tragiek en tegenslag. 

Zondag 23 september 2018 is in het Wennekerpand (Vijgensteeg 2, Schiedam) het volgende programma te zien (inloop vanaf 14.30 uur, aanvang 15.00 uur):
1    Een Theatrale Vertelling door Harry de Vries, waarin hij niet alleen de geschiedenis van Led Zeppelin verbeeldt maar je ook confronteert met 'een vreemde gebeurtenis' rond de band en je daarom 'meeneemt' naar Londen... De Vries heeft tijdens de vorige uitvoeringen laten zien dat hij muziekgeschiedenis op het toneel verhalend tot leven kan brengen waarbij er visueel ook altijd wat te genieten valt. 
2    Een Led Zeppelin Quiz, geleid door Richard Veldhoven, waarbij er weer prijzen zijn te winnen.
3    De concertfilm 'The Song Remains the Same', met een registratie van concerten die Led Zeppelin in 1973 gaf in Madison Square Garden in New York. De technici van het theater zorgen in beeld en geluid voor de sensatie van een echt concert.  
4    Daarna livemuziek door het trio 'Vos, Diamantatos & Stiletto' met muziek van Led Zeppelin in het Grand Café van Theater Het Wennekerpand.

Kaarten á Ꞓ 15,- zijn te bestellen bij https://theateraandeschie.nl/
In de reeks 'En toen was er ...' staan voor dit theaterseizoen  verder gepland:
The Doors met 'Live at the Isle of Wight Festival 1970' op 20 januari 2019
Bob Dylan met 'Hard to Handle' (samen met Tom Petty) op 26 mei 2019

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: