De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vertelling, quiz, film en muziek in Wenneker

En toen was er ... Paul McCartney

En toen was er ... Paul McCartney

SCHIEDAM - Na het succesvolle 'En toen was er ... ' met in de hoofdrol Pink Floyd en Frank Zappa is het op zondag 21 januari de beurt aan Paul McCartney. Vanaf 15.00 uur is het tijd voor een Theatrale Vertelling, een McCartney Quiz, een film over Paul McCartney & Wings en natuurlijk live muziek in de foyer van het theater van Het Wennekerpand.

Paul McCartney, de helft van het wereldberoemde componistenduo ‘Lennon & McCartney’, de linkshandige bassist van The Beatles en bovendien een uitstekend gitarist, vierde na The Beatles  successen met zijn band Wings, bracht vele solo-albums uit en is op 75-jarige leeftijd nog steeds actief. Bewonder je McCartney? Of erger je je soms aan hem? Beide is ook mogelijk. En wat zou John Lennon, mocht hij nog hebben geleefd, van de solocarrière van Paul hebben gevonden? Vragen waarop theatraal verteller Harry de Vries die middag in verschillende gedaanten een antwoord probeert te geven. 

Zondag 21 januari 2018 is in Het Wennekerpand (Vijgensteeg 2, Schiedam) het volgende programma te zien (aanvang 15.00 uur):

1 Een Theatrale Vertelling door Harry de Vries, waarin hij het leven en de muziek van Paul McCartney op het toneel verbeeldt.

2 Een McCartney Quiz, geleid door Richard Veldhoven, met lastige en gemakkelijke vragen over Macca. Uiteraard  zijn er prijzen te winnen.

3 De film 'Paul McCartney & Wings: Rockshow' met een concert uit 1976 (remaster 2013) gefilmd tijdens hun epische Amerikaanse toernee. De technici van het theater zorgen ervoor dat zowel geluid en beeld u de sensatie van een echt concert geven.  

4 Daarna live muziek in de foyer van het theater. 

Er zijn nog wat kaarten. Deze zijn te bestellen bij https://theateraandeschie.nl/

In de reeks 'En toen was er ...' staat dit seizoen verder gepland: Roger Waters met Pink Floyd's The Wall op 3 juni 2018

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: