De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

En toen was er...The Doors

En toen was er...The Doors

SCHIEDAM - In de serie 'En toen was er...' presenteert Theater aan de Schie op zondagmiddag 20 januari a.s. in het Wennekerpand de legendarische band 'The Doors'.

In deze serie, die het  theater als enige in Nederland aanbiedt, werden al eerder Pink Floyd, Frank Zappa, Paul McCartney en Led Zeppelin in de spotlights gezet. Nu is het de beurt aan The Doors welke groep eind jaren '60, begin jaren '70 successen vierde onder aanvoering van de charismatische voorman Jim Morrison.

Zondag 20 januari 2019 is in het Wennekerpand (Vijgensteeg 2, Schiedam) het volgende programma te zien (inloop vanaf 14.30 uur, aanvang 15.00 uur):

1             Een Theatrale Vertelling door Harry de Vries over The Doors. De Vries heeft tijdens de vorige uitvoeringen laten zien dat hij muziekgeschiedenis op het toneel verhalend tot leven kan brengen waarbij er visueel ook altijd wat te genieten valt. In een mooi decor komt het hectische leven van de band voorbij dat eindigt in een badkuip...

2             Een The Doors Quiz, geleid door Richard Veldhoven, waarbij er prijzen zijn te winnen.

3             De concertfilm 'The Doors Live at The Hollywood Bowl'. De technici van het theater zorgen in beeld en geluid voor de sensatie van een echt concert.  

4             Voorafgaand én na de voorstelling livemuziek in het Grand Café van het Wennekerpand door Mike Vos en Marco Diamantatos met, uiteraard, muziek van The Doors

Kaarten á Ꞓ 15,- zijn te bestellen via https://theateraandeschie.nl/

In de reeks 'En toen was er ...' staat voor dit theaterseizoen verder gepland: Bob Dylan (op 26 mei 2019)

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: