De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Er is ook The Fear in de Makkersstraat

Escaperoom in Jenevermuseum

Escaperoom in Jenevermuseum

SCHIEDAM -  Een opkomend fenomeen is de 'escaperoom' ofwel de 'ontsnappingskamer', waarin mensen zich vrijwillig met een groep laten opsluiten om spelenderwijs de uitgang te vinden. Schiedam heeft er op dit moment een aan de Makkersstraat, een zijstraat van de Tuinlaan, ter hoogte van de 'Sodafabriek'. Binnenkort is onze stad zo'n uitgaangsmogelijkheid rijker. Het Jenevermuseum bouwt er een op de voormalige graanzolder.

"In dit interactieve spel staat de jenevergeschiedenis van Schiedam centraal. Je moet je als groep binnen een bepaalde tijd bevrijden uit een afgesloten ruimte, door middel van het oplossen van diverse spellen en puzzels. Lukt dit? Dan staat je een passende beloning te wachten", aldus het Jenevermuseum. "Een leuke en spannende manier om bekend te raken met het bijzondere verhaal van de jenevergeschiedenis van Schiedam."

De ontsnappingskamer is bedoeld voor groepen van 5 à 6 personen en zal ook buiten de openingstijden van het museum te bezoeken zijn. Komend voorjaar zal de escaperoom feestelijk geopend worden. 

De afbeelding is uit een promotievideo van escaperoom The Fear. "Ben jij in staat om de geheimen van de eerste escaperoom in Schiedam binnen 60 minuten te ontrafelen? Kom binnen in de kamer vol mysterie en raadsels…maar probeer er ook weer zo snel mogelijk uit te komen. Laat jouw hersenen kraken en werk samen om aan de grillen van de excentrieke gastheer te ontkomen. Durf jij het aan?", zo staat te lezen op de website van The Fear.

Openingstijden van Escaperoom The Fear: Woensdag t/m zondag van 10.00 uur tot 22.00 uur.
Maandag en dinsdag gesloten.
Kosten 80 euro per uur. 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: