De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Ketelfactory brengt werk van dertig kunstenaars

Kijk kunst door de ogen van Anke Roder

Kijk kunst door de ogen van Anke Roder

SCHIEDAM - De Ketelfactory opent op zondag 22 april 2018 een nieuwe tentoonstelling:  ‘The Eye is the Centre / Magnify Me’. Hierin laat kunstenares Anke Roder, die de expositie heeft samengesteld, de bezoeker naar kunstwerken van zo'n 30 kunstenaars kijken. Winnie Teschmacher leidt de tentoonstelling in en er is een videoportret door Kim Everdine Zeegers te zien. De opening begint om 15.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

Op zondag 20 mei, zondag 17 juni  en zondag 15 juli is er de mogelijkheid voor een gratis rondleiding. Kunsthistorica Cilia Batenburg helpt je scherper en anders te kijken naar de grote diversiteit aan kunstwerken in deze tentoonstelling. De rondleidingen starten om 14.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. Meld je aan door een mail te sturen naar info@deketelfactory.nl.

Naast werken van Anke Roder is er ook werk te zien van de volgende kunstenaars: Leon Adriaans; Jeroen Allart; Tim Ayres; Jessica Backhaus; Ruth van Beek; Marian Bijlenga; Katrien De Blauwer; Udona Boerema; Harm Jan Boven; Sigrid Calon; Elspeth Diederix; Florette Dijkstra; Remco Dikken; Ron van der Ende; Lieven Hendriks; Hillebrand van Kampen; Christiaan Kuitwaard; Gabriëlle van de Laak; Eric de Nie; Sander Reijgers; Alexandra Roozen; Diana Scherer; Hinke Schreuders; Els Timmerman; JCJ Vanderheyden; Stefaan Vermuyten; Sigrid van Woudenberg; Masao Yamamoto en Albert Zwaan.

De Ketelfactory is te vinden aan Hoofdstraat 44, 3114 GG Schiedam, de ketelfactory.nl

Foto's: werk van Anke Roder:  Full Moon, 2018 - 5 en Mineral Landscape II, 2018

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: