De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Kunstfietsroute door Schiedam Oost

Kunstfietsroute door Schiedam Oost

SCHIEDAM - Op vrijdag 19 oktober is er een Kunstfietsroute door Schiedam. Dit keer neemt gids Julia Snikkers de groep mee door Schiedam-Oost om te vertellen over bijzondere kunst in de buitenruimte. De tocht start om 15:30 uur bij het gemaal Marconi en wordt georganiseerd door Stichting Mooi Werk. Deelname is gratis. 

Meerdere malen per jaar organiseren de Cultuurscouts van Stichting Mooi Werk kunstfietsroutes door verschillende wijken van Schiedam. Op vrijdag 19 oktober staat de Kunstfietsroute door de wijk Oost op het programma. Kunsthistorica Julia Snikkers neemt de groep mee op ontdekkingstocht langs de meest bijzondere kustwerken in de buitenruimte en vertelt de verhalen achter deze werken. 

Meefietsen? Dat kan! De tocht begint om 15:30 uur bij het gemaal Marconi aan de Marconiweg 5 en duurt tot ongeveer 18:00 uur. Na afloop is er tijd om na te praten onder het genot van een drankje. Deelname aan de fietstocht is gratis en aanmelden kan via post@stichtingmooiwerk.nl. 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker