De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Literair Café met Rijneveld afgelast

Literair Café met Rijneveld afgelast

SCHIEDAM - Het Literair Café van 31 mei is, tot spijt van de organisator Literair Gezelschap Schiedam, afgelast. Gast Marieke Lucas Rijneveld heeft laten weten de gemaakte afspraak niet te kunnen nakomen.

Het succes van haar debuutroman “De avond is ongemak” heeft in korte tijd zoveel drukte met zich meegebracht, dat zij haar gezondheid extra in acht moet nemen. "Het is helaas niet gelukt een vervangend programma te regelen. Het eerst volgende Literair Café zal plaatsvinden in september. Gast is dan Raoul de Jong", aldus Literair Gezelschap Schiedam.
 
Het Literair Café wordt in de bibliotheek in samenwerking met het in 2016 opgerichte 'Literair Gezelschap Schiedam' georganiseerd. Iedere laatste donderdag van de maand vindt het plaats in de bibliotheek in de Korenbeurs. Inspirerende literaire avonden waarbij bezoekers naar aanleiding van een lezing, interview of gesprek hun eigen leeservaringen kunnen delen. Ook kunnen ze elkaar ontmoeten, tijdens het optreden of bij de afsluitende borrel. 
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: