De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Muziek aan bed in ziekenhuis

Muziek aan bed in ziekenhuis

SCHIEDAM - Patiënten van Franciscus Gasthuis & Vlietland zijn verrast met een lenteconcert. Sarah Daramy-Williams van Codarts speelde mooie muziekstukken op viool. Het bezoek werd mogelijk gemaakt door het Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis.   

Op dinsdag 3 april werden patiënten op het Dialysecentrum van Franciscus Gasthuis en Franciscus Vlietland muzikaal verrast en opgevrolijkt met mooie muziek tijdens hun behandeling. Ook patiënten op de afdeling Geriatrie, Orthopedie en Chirurgie werden verblijd met een mini-concert aan bed. Het Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis willen patiënten een prettige afleiding bezorgen in het begin van de lente. 

 

Neem een gratis abonnement op De Schiedammer Online... Hoe je dat doet? Door ons te volgen op Facebook en of Twitter. We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina De Schiedammer een like geeft. Of ons volgt via Twitter. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers en dus ook over zorg en over cultuur in Schiedam goed volgen. Help ons groeien door jouw like. Bij voorbaat onze dank. 

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: