De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Te gast in Literair Café februari

Oek de Jong in Schiedam

Oek de Jong in Schiedam

SCHIEDAM - Na grote namen als Nico Dijkshoorn, Frank Westerman en Tommy Wieringa komt er opnieuw een bekende schrijver naar het Literair Café in Schiedam. Op donderdag 22 februari 2018 is meermalen bekroond auteur Oek de Jong te gast in de Bibliotheek in de Korenbeurs.

Oek de Jong is de schrijver van een oeuvre van romans, verhalen en essays. Zijn bekendste boeken zijn de romans Opwaaiende zomerjurken, Cirkel in het gras, Hokwerda’s kind en Pier en oceaan. Zijn werk werd in negen landen vertaald en bekroond met diversen literaire prijzen. Daarnaast werd hij viermaal genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en Gouden Uil. Hij wordt geïnterviewd door Ursula van Riel.

Tijdens het Literair Café verzorgt Het Schiedams Boekhuis de boekverkoop. Zo kunnen bezoekers na afloop van het optreden het werk van Oek de Jong door de auteur laten signeren!

Do 22 februari 2018 | Bibliotheek in De Korenbeurs | 20.00 uur tot 22.00 uur. Entree: € 10 (€ 2,50 korting voor leden van de bibliotheek en van het Literair Gezelschap Schiedam. Scholieren betalen op vertoon van hun C.J.P. € 5. Kaarten zijn te koop bij de Bibliotheek en de Schiedamse boekhandels. Reserveren kan door een mail te sturen naar klantenservice@debibliotheekschiedam.nl.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: