De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Bij KunstWerkt

Pakje Kunst, Nieuwe Impuls en Schetsboek

Pakje Kunst, Nieuwe Impuls en Schetsboek

SCHIEDAM - De Stichting KunstWerkt heeft haar email-nieuwsbrief aan vrienden van de stichting in een nieuw modern jasje gestoken. Op 6 januari 2019 is er een nieuwjaarsreceptie en opening van Nieuwe Impuls. In februari staat Het Schetsboek op het programma. Eerst is er nog KunstKerst incluis Pakje Kunst.

De nieuwsbrief nieuwe stijl is mogelijk dankzij de nieuwe deelnemer aan de stichting Frances Raboen. In de nieuwsbrief is er een interview met deze 47-jarige kunstenares, die in Rotterdam woont. In de nieuwsbrief tevens een interview met Louise Melchers, in haar hoedanigheid van Vriend van de stichting en een introductie van bestuurslid Frans Huisman. De stichting kondigt bovendien de nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari  2019 aan, die gezamenlijk met Ruimte in Beweging wordt gegeven, en waarop de tentoonstelling 'Nieuwe Impuls' wordt geopend. Circa 10 deelnemers tonen van 6 januari t/m 3 februari 2019 hun werk, o.a. Gerrit Bruins, Ilona Bruins, Esther van der Eerden, Kaije Feenstra, Frans Huisman, Frances Raboen, Irma Rengur en Andie Wieringa.

Daarna volgt van 7 februari t/m 10 maart 2019: Het Schetsboek, De eerlijkheid van een zich onbespied gewaande… 
Kunstenaars: Karin van As, Gerda Busser, Theo Gootjes, Willem van Hest, Nancy Hoogstad, René Maagdenberg, Marijn van de Waa, Tineke Weber (curator).

Voor het nieuwe jaar daar is, wordt eerst het inmiddels traditionele KunstKerst gehouden van 7 t/m 23 december. Daarop is nu ook "Pakje Kunst" aanwezig: een kunstwerk uit een oude sigarettenautomaat trekken door er twee munten van twee euro in te werpen. 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: