De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Romantische popliedjes voor Valentijn

Sing-a-long met Popkoor Pleasure

Sing-a-long met Popkoor Pleasure

SCHIEDAM - Op zaterdag 10 februari zingt popkoor Pleasure in aanloop naar Valentijnsdag een aantal romantische popliedjes en medleys van ABBA en de film ‘Sister Act’ in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145. Het optreden begint om 14.00 en duurt tot ongeveer 14.45 uur.

Popkoor Pleasure is een Schiedams koor van het Charles Vermeer Zanginstituut. Het koor staat onder leiding van Talitha Holl en werkt met het ‘vocalvizi’ systeem. Dit is een systeem waarbij de leden geen notenschrift hoeven te lezen. Iedereen uit Schiedam en omstreken is welkom om mee te zingen en er worden geen audities gehouden. De repetities zijn wekelijks op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in wijkcentrum Dreesplein.

Dit concert valt onder de serie Muziek in de Bibliotheek, dat iedere tweede zaterdag van de maand wordt gehouden in het atrium van de Bibliotheek in de Korenbeurs. De toegang is gratis. Leden van de bibliotheek kunnen ook een kijkje nemen op de muziekwebsite van alle landelijke bibliotheken. Op www.muziekweb.nl kun je diverse muziekstijlen en stromingen ontdekken en beluisteren. Ook is het mogelijk om CD’s te lenen.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: