De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

100 planten in beslag in kwekerij

100 planten in beslag in kwekerij

SCHIEDAM - Het Interventieteam Ondermijning van de gemeente Schiedam heeft in samenwerking met meetbedrijf Stedin en de Politie Schiedam een hennepkwekerij ontmanteld.

De hennepkwekerij werd aangetroffen aan de Talmalaan in Schiedam Nieuwland. Er is sprake van diefstal van stroom en van het in gevaar brengen van omwonenden (gevaarzetting). Honderd planten werden in beslag genomen. Er kon niemand worden aangehouden. Een bestuurlijke ontmanteling en een handhavingstraject zijn opgestart.

Bron foto: Interventieteam Ondermijning

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politie- en handhavingsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker