De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

RIVM meldt 66 ziekenhuisopnames coronapatiënten

5971 positieve testen, 31 in Schiedam

5971 positieve testen, 31 in Schiedam

SCHIEDAM - Het aantal vandaag door het RIVM gemelde positieve coronatesten is 5971 en dat is een lichte stijging ten opzichte van de 5822 van gisteren.Voor Schiedam worden er door het RIVM vandaag 31 positieve testen gemeld (gisteren 33). Voor Vlaardingen zijn het er vandaag 30 (gister 40). 

Het aantal landelijk door RIVM vandaag gemelde nieuwe ziekenhuisopnames van coronapatiënten is 66 (gisteren 50), van wie één patiënt uit Vlaardingen.  

Het aantal vandaag gemelde overlijdens van coronapatiënten in ons gehele land is 13 (gisteren eveneens 13). Voor vandaag zijn geen overlijdens van coronapatiënten in Schiedam of Vlaardingen gemeld. Gisteren werd wel een overlijden in Schiedam gemeld: Een patiënt uit Schiedam overleden ()

Foto: wethouder Duncan Ruseler zegt ernstige zorgen te hebben over de opmars van het coronavirus; hij benadrukt het dragen van mondkapjes en zet er zelf één op vanochtend voordat hij de Weekmarkt Schiedam betreedt

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het zorgnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker