De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Forse stijging positieve coronatesten zowel landelijk als lokaal

6845 positieve testen, 49 in Schiedam

6845 positieve testen, 49 in Schiedam

SCHIEDAM - Het aantal vandaag door het RIVM gemelde positieve coronatesten voor geheel Nederland is 6845 en dat is fors meer dan de 6373 van gisteren. Voor Schiedam zijn 49 positieve testen gemeld tegen gisteren 37. Voor Vlaardingen zien we een toename van 40 gisteren naar 59 vandaag.

Het aantal nieuwe ziekenhuisopnames dat vandaag door het RIVM gemeld wordt is 58 tegen gisteren 53. Vandaag zijn er geen Schiedamse of Vlaardingse coronapatiënten onder de door het RIVM gemelde ziekenhuisopnames.

Voor het land meldt het RIVM vandaag 12 overleden coronapatienten tegen 17 gisteren. Vandaag wordt door het RIVM het overlijden van een Vlaardingse coronapatiënt gemeld.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker