De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Luikse zondagmarkt in het centrum

Luikse zondagmarkt in het centrum

SCHIEDAM - Bij de gemeente Schiedam werd door Beukers evenementen een vergunning aangevraagd voor het houden van een Luikse markt op vier koopzondagen op de locaties Stadserf, Land van Belofte en Broersveld te Schiedam. Vandaag is door de gemeente het besluit gepubliceerd dat de vergunning is verleend.

Deze markt wordt gehouden op de volgende koopzondagen: 1 maart 2020, 7 juni 2020, 6 september 2020 en 6 december 2020 van 11.00 uur tot 16.00 uur. De opbouw is op de dagen van 07.00 uur tot 11.00 uur, de afbouw op de dagen van 16.00 uur tot 20.00 uur. 

Vanaf 12 februari 2020 ligt een afschrift van de verleende vergunning, gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit (7 februari 2020), ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket),Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

Binnen 6 weken na verzenddatum van de verleende vergunning kan iedere belanghebbende tegen de verleende vergunning een bezwaarschrift indienen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In het (gedateerde en ondertekende) bezwaarschrift moet staan waarom er bezwaar wordt gemaakt tegen de verleende vergunning bent en waarom de bezwaarmaker vindt dat hij/zij rechtstreeks in zijn/haar belang wordt getroffen. Het bezwaarschrift kan worden gestuurd aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.

Website evenementenbureau: https://www.beukers-evenementen.nl/Agenda/

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementen- en winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: