De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

De expositie bij KunstWerkt is wel te bezichtigen

Opening 'Maximaal 100' gaat niet door

Opening 'Maximaal 100' gaat niet door

SCHIEDAM - In tegenstelling tot eerdere berichtgeving heeft de Stichting KunstWerkt zojuist besloten om de opening van de tentoonstelling ‘Maximaal 100’ morgenmiddag niet te laten doorgaan. De opening zou morgen plaatsvinden door twee dames die de leeftijd van honderd jaar gepasseerd zijn.

"Ondanks de toepasselijke, bijna profetische!, titel willen we geen risico nemen en de (inmiddels bekende) adviezen van het RIVM zoveel mogelijk navolgen. Waaronder het vermijden van samenkomsten van mogelijk veel mensen in een relatief kleine ruimte. Het is helaas niet anders maar uw en onze gezondheid is van zwaarwegend belang", schrijft Petra van Ham van het bestuur van de stichting.

"Wel nodigen we u van harte uit om de tentoonstelling de komende weken op een rustig moment te komen bekijken: vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De tentoonstelling duurt tot en met 29 maart."

Hier lees je ons eerdere bericht (2-3-2020) waarin de expositie werd aangekondigd:

Deze maand gaat de maximum snelheid op veel snelwegen naar 100 km per uur. 'Maximaal 100 is dus de nieuwe norm', zegt Stichting KunstWerkt die hier van 15 maart tot en met 29 maart de tentoonstelling 'Maximaal 100' aan wijdt.

Verschillende kunstenaars tonen in deze expositie hun eigen referentie aan maximaal 100. Dat kan een snelheid, een aantal, een leeftijd of iets totaal anders zijn.

De opening is op zondag 15 maart om 15.30 uur met een openingshandeling door twee speciale gasten: mevrouw Robberegt van 100 jaar oud en mevrouw Van Kemenade van 102 jaar oud. 

De finissage zal met een performance zijn van Astrid Meijer en Zhanhong Liao op zondag 29 maart om 15.30 uur.

Deelnemende kunstenaars aan 'Maximaal 100' zijn: Arno Bauman, Mirjam Boomert, Ilona Bruins, Jeannette Eisses, Martine de Heij, Inge Hoefnagel, Yvon Koopman/ Andie Wieringa, Zhanhong Liao, SAGE, Hans Sloot, Annemarie van Ulden, Rob van der Ven en Efrat Zehavi. 

Van vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur in Ruimte in Beweging, Boterstraat 81, Schiedam. 
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: