De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

'Snuffelen' aan het Hoofd op zondag

'Snuffelen' aan het Hoofd op zondag

SCHIEDAM - Een beetje snuffelen tussen snuisterijen, curiosa en antiek. Kijken of je dat ene onontdekte meesterwerk tussen de aangeboden schilderijen ziet? Misschien kun je tweedehands kleding een nieuw leven geven? Mooi sieraad erbij? Voor vier zondagen dit jaar is vergunning verleend voor snuffelmarkt in de Gorzen aan de oever van de Nieuwe Maas. 

Bij de gemeente Schiedam werd door Willy’s evenementen een vergunning aangevraagd en op 13 januari jl. verleend voor het houden van een snuffelmarkt op de Maasboulevard, Hoofdplein en Voorhavenkade te Schiedam op zondagen 23 februari 2020, 24 mei 2020, 9 augustus 2020 en 22 november 2020 van 11.00 uur tot 16.00 uur (opbouw van 08.00 uur tot 11.00 uur, afbouw van 16.00 uur tot 19.00 uur).

Op het verharde gedeelte aan de Maasboulevard, Hoofdplein en Voorhavenkade mogen maximaal 135 kramen worden geplaatst waar particulieren hun overtollige spullen kunnen verkopen. Tevens mogen er maximaal 30 auto’s voor de kofferbakverkoop geplaatst worden. Naast de kramen en auto’s worden er twee dixies en een snackwagen geplaatst.

Vanaf 22 januari 2020 ligt een afschrift van de verleende vergunning, gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit, ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).
Binnen 6 weken na verzenddatum van de verleende vergunning kan iedere belanghebbende tegen de verleende vergunning een bezwaarschrift indienen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In het (gedateerde en ondertekende) bezwaarschrift moet staan waarom er bezwaar wordt gemaakt tegen de verleende vergunning bent en waarom de bezwaarmaker vindt dat hij/zij rechtstreeks in zijn/haar belang wordt getroffen. Het bezwaarschrift kan worden gestuurd aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.
Intussen blijft de vergunning geldig. Als een bezwaarmaker meent dat deze meteen moet worden geschorst dan kan daarvoor een verzoek worden gestuurd naar de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Voorwaarde hiervoor is dat er wel een bezwaarschrift is ingediend. Aan een procedure bij de rechtbank zijn kosten verbonden.

Foto: een eerdere snuffelmarkt aan de Maas in Schiedam (foto door Louise Melchers ©)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementennieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: