De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hobbels bij tunnel 's-Gravelandseweg zijn verholpen

Tunnel richting noord weer open

Tunnel richting noord weer open

SCHIEDAM - De reparaties aan de weg van de tunnel van de 's-Gravelandseweg (onder de spoorlijn van Schiedam naar Delft) zijn het afgelopen weekeinde uitgevoerd. Er waren lastige hobbels in de weg. De werkzaamheden gingen er met name om het asfalt te vervangen voor klinkers, zodat er een betere aansluiting van de weg naar de tunnelbak is gerealiseerd.  

Tijdens de werkzaamheden was de tunnel richting Schiedam Noord afgesloten. Vanmorgen om 9.00 uur was er nog een verkeersregelaar ter plaatse maar ondervond het verkeer geen hinder meer van het werk en kon de tunnel ook richting Noord weer gebruikt worden. De informatieborden die er de afgelopen week hebben gestaan, werden vanmorgen opgeruimd (foto boven). 

De werkzaamheden waren aanvankelijk in januari gepland. ​In verband met bereikbaarheid en weersverwachtingen werden de werkzaamheden in de bak van de tunnel van de 's-Gravelandseweg toen uitgesteld. 

Zie ook ons artikel over het bijna op elke werkdag ontstaan van files op dit deel van de 's-Gravelandseweg door het ophopen van het verkeer voor de rotonde met Zwaluwlaan en Slimme Watering. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het verkeersnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: