De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Aan Snelliussingel

Aanvraag vergunning Café Extreem

Aanvraag vergunning Café Extreem

SCHIEDAM - Bij de gemeente is een vergunning aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Schiedam 2013 en een vergunning aangevraagd op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet in verband met de overname van het horecabedrijf genaamd Café Extreem, gevestigd aan Snelliussingel 18a te Schiedam.

De maximaal toegestane openingstijden zijn: zondag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 01.00 uur; vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 02.00 uur.
Er is geen terras. 

Vanaf vandaag woensdag10 juli 2019 ligt de aanvraag twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1. Gedurende deze periode bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen over de aanvraag naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA te Schiedam, onder vermelding van “zienswijze horecabedrijf Café Extreem”.

In het pand was voorheen 'Café nul10' gevestigd. Dit café werd in maart van dit jaar gesloten wegens het vinden van drugs. Hier lees je ons artikel hierover.

Foto: Café nul10 kort na de sluiting

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het horecanieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: