De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Arie Villerius fractievoorzitter LOS

Arie Villerius fractievoorzitter LOS

SCHIEDAM - Arie Villerius is tijdens de fractievergadering van Lokaal Onafhankelijk Schiedam (LOS) gekozen tot nieuwe fractievoorzitter van deze partij in de gemeenteraad. Hij volgt daarmee de op 4 december 2019 onverwacht overleden Andreas Rose op. 

"Voor LOS waren de afgelopen twee weken intens op alle gebied. Er kwam veel medeleven, vele steunbetuigingen en overweldigend veel lieve berichten van leden van de Gemeenteraad, burgemeester, wethouders en vanuit de gehele Schiedamse gemeenschap. Het heeft ons gesteund en troost gebracht. Feit is echter dat LOS op politiek gebied uiteraard gewoon door wil en de volgende rolverdeling heeft vastgesteld. 

De rolverdeling binnen de fractie van LOS is nu als volgt: Arie Villerius: raadslid en fractievoorzitter, Monique Rotteveel: raadslid, Jan Meesters: opvolger/commissielid. Met Arie Villerius als fractievoorzitter staat een opvolger klaar die met dezelfde energie en inzet de fractie de komende jaren zal leiden en de politieke lijn gaat voortzetten", zo laat LOS in een persbericht zojuist weten, waarin voorts gemeld wordt dat de keuze van Villerius als fractievoorzitter met unanieme stemmen is gebeurd. 

Arie Villerius had in de vorige gemeenteraadsperiode zitting in de gemeenteraad voor Leefbaar Schiedam. Samen met wijlen Adreas Rose richtte Villerius de nieuwe partij LOS op. Verrassend was echter de uitslag van de laatste gemeenteraadsverkiezingen, waarin Rotteveel op basis van de verkiezingsuitslag in de raad kwam en niet de vooraf door de oprichters van de partij beoogde Villerius.

Hier kun je het artikel lezen over het onverwachte overlijden van Andreas Rose.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker