De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Art Rotterdam Week ook in Schiedam

Art Rotterdam 2019 in Van Nellefabriek

Art Rotterdam 2019 in Van Nellefabriek

ROTTERDAM/SCHIEDAM - Van donderdag 7 februari tot en met zondag 10 februari is van 11.00 tot 19.00 uur de kunstbeurs 'Art Rotterdam 2019' in de Van Nellefabriek in Rotterdam te bezoeken. Het is voor het twintigste jaar dat deze beurs wordt gehouden. 

Kaarten kosten 19,50 euro aan de kassa, of 16,50 euro als je ze online bestelt. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. "Art Rotterdam viert in 2019 haar twintigste verjaardag. In de aanloop naar deze feestelijke gebeurtenis heeft de organisatie de nodige stappen ondernomen. Om haar reputatie als opwindend ontdekkingsoord enerzijds en sterke marktplaats anderzijds kracht bij te zetten, heeft zij haar veelzijdige, op jonge kunst gerichte concept aangescherpt. Samenwerking is hierbij het sleutelwoord", schrijft de organisatie van Art Rotterdam.

Art Rotterdam is ook dit jaar weer de spil van de Art Rotterdam Week. De hele stad bruist van tentoonstellingen, pop-up shows, openingen en kunst- en designbeurzen. Ook Schiedam staat op het programma van de Art Rotterdam Week. Stedelijk Museum Schiedam, Stichting KunstWerkt, Ketelfactory en OpenArtExchange worden aanbevolen voor een bezoek. 

Hier lees je ons artikel van vorig jaar.

Foto door Louise Melchers

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: