De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Avondvierdaagse kan aan de wandel

Avondvierdaagse kan aan de wandel

WANDELSPORT - Door de gemeente Schiedam is een vergunning verleend voor het houden van het evenement Schiedamse Avondvierdaagse op maandag 17 juni 2019 tot en met vrijdag 21 juni 2019 van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Iedere avond wordt er een afstand van 5 km gelopen. De start en finish is op het sportpark Harga, kantine van SVV, Trimpad 12-14 te Schiedam. Op de laatste avond, 21 juni 2019, wordt de West-Frankelandsedijk, tussen zwembad Zuid en Admiraal de Ruyterweg, van 19.30 uur tot 20.30 uur afgesloten.

Vanaf 12 juni 2019 ligt een afschrift van de verleende vergunning, gedurende zes weken gerekend vanaf de datum van het besluit (datum besluit is 4 juni 2019) ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

Foto: de Schiedamse Avondvierdaagse had vorig jaar te kampen met veel regen; we hopen op beter weer voor de vierdaagse die aanstaande maandag van start gaat (foto door Gert Struijs)

De reportage die Jan Willem de Boer van JW TV vorig jaar van de intocht maakte is te zien onder deze link.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker