De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

B&B Jeneverlogies is verkocht

B&B Jeneverlogies is verkocht

SCHIEDAM - 'Jeneverlogies ambacht en brood', gevestigd naast het Jenevermuseum aan de Lange Haven in Schiedam, stond sinds enige tijd te koop. De huidige uitbaters van deze bed & breakfast zijn Alwine van Winsen en Rob van der Gaag. Zij hebben het druk met hun nieuwe activiteit, het maken van gedistilleerde honingdranken onder de naam Serious Bee. Zij zijn verheugd nieuwe uitbaters te hebben gevonden.

Dat is eind vorige week rond gekomen. De overdracht is op 1 juli aanstaande. "We zijn enorm blij. Niet alleen vanwege de overdracht, maar ook omdat we het vertrouwen hebben dat ze er iets goeds van gaan maken. Het zijn leuke jonge mensen en met frisse authentieke ideeën", zo is Alwine van Winsen verheugd.

"Dan hebben we nog meer tijd beschikbaar om te destilleren op basis van de honing van onze bijen. Wat wij doen is mogelijk door de bijen, maar het is ook voor de bijen. Die trekken zich niets aan van corona, de bijen werken nijver door, maar we weten dat bijen het moeilijk hebben met de infecties die hen bedreigen." Over dit onderwerp lees je meer in ons eerdere artikel: adopteer een bijenvolk

Op 31-1-2020 schreven wij:
De b&b biedt een tweetal te verhuren appartementjes. Op de begane grond bevindt zich een gezellige ruimte waar de gasten van de b&b kunnen ontbijten of kunnen relaxen. De b&b staat te koop voor vijftigduizend euro. Daarmee neem je de inventaris, huurdersbelang, handelsnaam, exploitatierecht en opgebouwde goodwill over. Je wordt als nieuwe eigenaar van de b&b huurder van het pand. De maandelijkse huur bedraagt vijftienhonderd euro. Het bedrijf heeft een horecavergunning volgens APV-gemeente Schiedam voor dag-horeca (geen drankvergunning). 

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas (K&V) heeft de Schiedamse b&b in portefeuille. Schiedammer Edwin Lansbergen is contactpersoon. Lansbergen (56) is als ex-restauranthouder goed ingevoerd in de horecawereld in de regio. Sinds anderhalf jaar is hij als franchisenemer verbonden aan Knook & Verbaas. Edwin beheert de regio Schiedam, Vlaardingen en Westland. "Er zijn inmiddels enkele gegadigden die hebben gekeken in de te koop staande b&b, maar we hebben nog geen match kun maken", zegt Edwin Lansbergen. 

Adres 'Jeneverlogies ambacht en brood'
Lange Haven 78, Schiedam
Verdere informatie: webpagina makelaar

Bron foto onder: website K&V
Foto boven (tevens tweede foto onder): de pui van de b&b aan de Lange Haven met het 'verkocht' plakkaat van de makelaar erop (foto door Jan Schrijver)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horeca-nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker