De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Een jongen van zestien

Bedreiging, mes, bivakmuts, vals geld

Bedreiging, mes, bivakmuts, vals geld

SCHIEDAM - Dit weekend is een zestienjarige jongen aangehouden op de Koemarkt die een mes op zak had alsook een bivakmuts en vals geld. 

Wijkagenten Mitchell Scheers en Dennis Vahstal hielden de jongen aan. Mitchell Scheers meldde het gisteravond rond een uur of tien. "In verband met onderzoek hebben we dit nu pas gemeld", zo licht hij toe. De jongen werd gearresteerd op de Koemarkt na uiting van een doodsbedreiging. Mitchell Scheers: "De jongen bleek in het bezit te zijn van een groot mes en een bivakmuts en hij had ook vals geld bij zich. Ouders wees je ervan bewust wat je kind kan doen." 

Foto: het aangetroffen mes en de bivakmuts (bron foto Politie Schiedam)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker