De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Bo Jaeger terug bij HC Schiedam

Bo Jaeger terug bij HC Schiedam

HOCKEY - De 22-jarige Schiedamse Bo Jaeger keert na acht seizoenen terug naar Schiedam om aan te sluiten bij de selectie van Dames 1 van HC Schiedam.

Na eerst drie jaar in de jeugd van Ring Pass te hebben gespeeld (Landelijk A) heeft Bo uiteindelijk de overstap gemaakt naar HC Rotterdam, daar heeft Bo de laatste vijf jaar in het eerste damesteam gespeeld.

Bo is geen onbekende binnen de club: ouders, grootouders, broer (Dako), zus (Miloe), oom en neven spelen of hebben gespeeld in Schiedam. Bo Jaeger: ‘Ik heb er super veel zin in om weer op mijn oude ‘cluppie’, met sommige oude teamgenoten te hockeyen!’ Karlijn Petri: ‘Wij zijn zeer verheugd zo'n brok ervaring bij onze relatief jonge en onervaren ploeg te krijgen.’

HC Schiedam dames 1 komt seizoen 19/20 uit in de landelijke Overgangsklasse (na een succesvol seizoen 18/19 als promovendus).

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker