De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Boa's kunnen meteen weer aan de bak

Boa's kunnen meteen weer aan de bak

SCHIEDAM - Alle gemeentelijke handhavers van Schiedam zijn bijna twee weken in quarantaine geweest wegens coronabesmetting van negen medewerkers van de circa vijftig medewerkers van de afdeling Toezicht & Handhaving. Afgelopen zaterdag mochten de meesten weer aan de slag. Vandaag, op de eerste doordeweekse dag, konden de boa's (buitengewoon opsporingsambtenaren) meteen flink aan de bak.

In hun eerste tweet over een actie sinds de quarantaine meldden de handhavers een forse bijplaatsing van vuil bij ondergrondse containers in Schiedam Oost. "Na twee weken niet aanwezig te zijn geweest, troffen we dit vandaag aan in de Morsestraat. Vuilniszakken direct onderzocht en van straat verwijderd. Bij het onderzoek wel gegevens van een overtreder aangetroffen!", aldus de handhavers. 

Hier lees je ons eerdere artikel: Handhavers vanaf zaterdag weer op straat

Foto: bron afdeling Toezicht & Handhaving gemeente Schiedam

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker