De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Centrummanagement wenst Schiedamse handhavers sterkte

Centrum verwelkomt Rotterdamse boa's

Centrum verwelkomt Rotterdamse boa's

SCHIEDAM/ROTTERDAM - Buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) uit Rotterdam nemen tijdelijk taken op het gebied van veiligheid, handhaving en dienstverlening over in Schiedam. De vijftig medewerkers sterke afdeling Toezicht & Handhaving van Schiedam zit in thuis-quarantaine, nadat negen medewerkers besmet bleken te zijn met het coronavirus. De Rotterdamse boa's werden vandaag hartelijk welkom geheten door het Centrummanagement Schiedam.

"Nu de vertrouwde ogen en oren van ons centrum, de boa's, door meerdere besmettingen in hun team tijdelijk niet op pad mogen, pakken we als ondernemers zelf deze taak op", vertelt centrummanager Kitty Buijtendijk. "Ondernemers pakken dit niet alleen op natuurlijk, samen met politie en Irado zorgen we ervoor dat onze binnenstad schoon, heel en veilig blijft. Door met elkaar alert te zijn, voorkomen we ongeregeldheden en vervuiling", vult Hoogstraat-winkelier en voorzitter Centrummanagement Maurice Haverkamp aan.

Buijtendijk en Haverkamp hebben een oproep gedaan onder de ondernemers. Daarin hebben ze gevraagd of iedereen die iets opvalt, dit zelf wil aanpakken of doorgeven. Buijtendijk: "We hebben speciaal voor deze situatie de handen ineen geslagen en afgesproken dat wij als ondernemers, de handhavers, de politie en de Irado op weg helpen. De ondernemers hebben zo een directe lijn met de diensten en met ons, het Centrummanagement."

Haverkamp: "Het is vooraf niet te bedenken wat ons verder nog te wachten staat. Eén ding hebben we van de afgelopen periode wel geleerd: we zijn als ondernemers veerkrachtig en helpen elkaar, samen staan we sterk! Schiedam Centrum is een hechte club die ook deze uitdaging aan kan. Als Schiedam Centrum wensen we onze boa's sterkte in deze bijzondere periode, waarin zij zelfs vakanties hebben moeten cancelen. We hopen hen snel in goede gezondheid terug te zien!"

Hier lees je ons eerdere artikel: corona-uitbraak bij gemeente Schiedam

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politie- en handhavingsnieuws en het ondernemersnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker