De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Bij verkeersruzie op A20; politie vraagt om getuigen

Chauffeur is ziekenhuis in geslagen

Chauffeur is ziekenhuis in geslagen

ROTTERDAM/REGIO - Bij een verkeersruzie op de A20 richting Gouda ter hoogte van Terbregseplein is dinsdagmiddag een 55-jarige chauffeur uit Loon Op Zand zo hard geslagen dat hij met aanzienlijk hoofdletsel naar een ziekenhuis is vervoerd. De man die hem sloeg is weggereden en de politie zoekt getuigen en beelden.

Even na 12:00 uur ontstond de verkeersruzie toen de personenauto en de vrachtwagen op de vluchtstrook tot stilstand waren gekomen. De voertuigen hebben elkaar vermoedelijk niet geraakt. Toen agenten ter plaatse kwamen was de chauffeur slecht aanspreekbaar en is hij om die reden met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de personenauto is vooralsnog niet gevonden.

Van de personenauto is geen signalement bekend, maar andere weggebruikers moeten de vrachtwagen en de personenauto vlak voor het Terbregseplein hebben zien staan, zo denkt de politie. Was je getuige van de ruzie? Weet je meer over bijvoorbeeld het merk en kenteken van de auto die er vandoor ging? Heb je dashcambeelden. Bel dan 0900-8844 of gebruik het tipformulier. Hier kun je ook beelden uploaden. Blijf je liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl 

Foto: bron Politie Nederland

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker