De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hopelijk geen last van eikenprocessierupsen

Cirkels in het gras nog niet duidelijk

Cirkels in het gras nog niet duidelijk

SCHIEDAM - Ook in het Prinses Beatrixpark was het vanmiddag alweer redelijk druk aan het worden. De speeltuin en het calisthenicsveld zijn weer open, evenals de terrassen bij restaurant Parckhoeve. Op het veld met de cirkels zoekt men de schaduw op, netjes in de weggehaalde, maar nog duidelijk zichtbare cirkels onder de eikenboom.

Keurig netjes zitten ze in de cirkel onder de eikenboom, een lekker plekje in de schaduw (foto boven en eerste foto onder). Deze 'weggehaalde' cirkels zien wat minder wit dan de andere cirkels en er staan nog kruisen in, maar dat het hier om cirkels gaat waarin je beter niet kunt gaan zitten blijkt nergens. Er is geen bordje dat waarschuwt dat je op deze plek mogelijk last kunt krijgen van de eikenprocessierupsen die in deze boom huizen. Als je goed in de boom kijkt, zie je daar wel een val hangen, maar ja, wie let daarop met dit mooie weer?

Elders in het park, bij het calisthenicsveld is een nieuw bord geplaatst (tweede foto onder), dat aangeeft dat je anderhalve meter afstand moet houden en dat je drukke plaatsen moet vermijden. Op het calisthenicsveld zelf wordt weer getraind, maar het is er niet overdreven druk. In de speeltuin is het wel lekker druk en ook bij restaurant Parckhoeve staan er weer mensen in de rij voor een versnapering of zitten weer lekker op het terras (foto drie en vier onder). 

De parkeerplaatsen zijn weer open, de eerste barbecues staan al aan, je kunt een ijsje halen bij de ijsboer, het is een zonnige pinksterdag en we mogen weer een beetje meer vandaag. 

Hier lees je ons eerdere artikel: kruisen door cirkels in het gras

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker