De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Let op: registratie vooraf is verplicht

Dé cricketderby is verplaatst

Dé cricketderby is verplaatst

CRICKET - De cricketderby tussen Excelsior'20 en Hermes-DVS in de Topklasse Twenty20-competitie wordt niet gespeeld op vrijdagavond 14 augustus maar is verplaatst naar een dag later, zaterdag 15 augustus en begint op Thurlede om twee uur 's middags.

In verband met de te verwachten drukte en de voorgeschreven coronamaatregelen is een aanmelding vooraf voor alle bezoekers verplicht. "Op deze manier weten wij wie er op het terrein aanwezig is geweest en kunnen wij de instanties juist informeren bij een mogelijke covid-19-besmetting. Bij deze wedstrijd is eveneens professionele beveiliging aanwezig om alles in goede banen te leiden", aldus het cricketbestuur van Excelsior'20. 

Je kunt je registreren tot en met 14 augustus 21:00 uur, tenzij eerder het maximum aantal personen bereikt is (registratie is verplicht volgens het KNCB-corona-protocol bij bezoekersaantallen boven 250; hoe hoog het maximum aantal bezoekers zal zijn bij deze wedstrijd, wordt nog nader bepaald door het cricketbestuur van Exceslior'20). 
Registratie doe je online onder deze link https://tinyurl.com/registratie-excelsior20-hermes
Je krijgt de bevestiging per e-mail. Deze bevestiging kun je printen of op je telefoon laten zien. Registratie is verplicht voor alle bezoekers.

Er gelden de volgende huisregels

• Publiek is verplicht te gaan zitten tijdens de wedstrijd

• Houd 1,5 meter afstand

• Was regelmatig de handen

• Bij klachten: blijf thuis

Excelsior'20 zorgt voor voldoende stoelen. Voor de zitplaatsen geldt dat bezoekers de afstand van 1,5 meter in acht moeten nemen, tenzij men uit hetzelfde huishouden komt, of maar met twee personen is.

Je kunt wel een drankje halen in het chalet (denk aan de looprichting), naar het toiletgebouw gaan, of een rondje wandelen om het veld. Op verschillende locaties is desinfecterende handgel aanwezig.

"Wij rekenen erop dat iedereen die de wedstrijd bezoekt ook zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt in het naleven van de regels. Alleen op deze manier kan iedereen veilig genieten van de wedstrijd", schrijft het cricketbestuur.

Hier lees je ons eerdere artikel: Op Thurlede, de cricketderby

Foto: je kunt tijdens de derby wel een drankje halen in het chalet (archieffoto chalet; foto door Jos van Deventer)

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker