De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. betaalt:

Dagje Blijdorp voor minima-gezinnen

Dagje Blijdorp voor minima-gezinnen

SCHIEDAM/VLAARDINGEN/MAASSLUIS - In samenwerking met Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en Diergaarde Blijdorp biedt Stichting Leergeld minima-gezinnen een dagje uit naar de Rotterdamse dierentuin aan. Zowel de kinderen als de ouders kunnen een gratis entreebewijs aanvragen via de gemeentepagina’s op de website van Leergeld.

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. verstrekt de middelen om in totaal 8.000 kinderen en ouders uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis te laten genieten van het dagje Blijdorp. Wanneer Leergeld de aanvraag van een gezin goedkeurt, ontvangt het gezin per gezinslid een online toegangsbewijs, een bon voor een ijsje of een kopje koffie/thee en een RETvervoersbewijs. Zo kan het hele gezin zorgeloos genieten van het dagje uit.

Het uitje naar de dierentuin was eerder al aan te vragen via de website van Leergeld. "Helaas was het vanwege corona nog niet mogelijk om de tickets daadwerkelijk naar de gezinnen te versturen. Nu de dierentuin weer open is, kunnen alle gezinnen die op de wachtlijst waren geplaatst binnen twee weken hun tickets verwachten. Wij raden deze gezinnen aan de inbox van hun e-mail in de gaten te houden", aldus de stichting Leergeld.

Wil je een aanvraag indienen? Ga naar www.elkkinddoetmee.nl, kies voor de gemeente waarin je woonachtig bent, selecteer Diergaarde Blijdorp, lees de voorwaarden door en vul het aanvraagformulier in.

Foto: verblijf Sumatraanse tijgers (foto door I, CrazyPhunk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2485071)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker