De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

De gemeenteraad gaat digitaal

De gemeenteraad gaat digitaal

SCHIEDAM - Vanwege de aanhoudende coronacrisis ziet de Schiedamse gemeenteraad zich genoodzaakt om zijn commissie- en raadsvergaderingen voorlopig digitaal te
houden. De vergaderingen worden dus niet gehouden in de raadzaal van het Stadskantoor, maar via internet.

De commissievergaderingen van dinsdag 27 en woensdag 28 oktober en woensdag 4 november en ook de raadsvergadering van dinsdag 3 november zijn voor iedereen te
volgen via een livestream. Dat geldt ook voor de raadsvergaderingen over de begroting voor 2021. Deze worden digitaal gehouden op dinsdag 10 en donderdag 12 november.

De livestream gaat via schiedam.notubiz.nl
Ook SchieTV zendt de vergaderingen uit.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politieke nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker