De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Digitaal spreekuur in De 5 Molens

Digitaal spreekuur in De 5 Molens

SCHIEDAM - Heb je een vraag over de installatie of het gebruik van je mobiele telefoon, smartphone, laptop, tablet, e-reader of digitale camera? Of wil je uitleg over bijvoorbeeld het openen van een bijlage in de mail of de werking van een app op je tablet of smartphone? Dan kun je gratis een Digitaal Spreekuur bezoeken. Aanstaande maandag 17 februari is er zo'n spreekuur.

Op maandag 17 februari van 13.00 - 16.00 uur is het gratis Digitaal Spreekuur in De 5 Molens aan de Nieuwe Damlaan 818 in Schiedam. Deskundige vrijwilligers van het Leercentrum SeniorWeb Bibliotheek Schiedam zitten dan klaar om je advies te geven. 

Het spreekuur heeft een open inloop. Bezoekers nemen hun eigen apparaat en eventuele wachtwoorden mee. Het advies is gratis. Er zijn geen lange wachttijden.

De Bibliotheek Schiedam is organisator van het Digitaal Spreekuur en kan nog extra vrijwilligers gebruiken, zie onder deze link.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het cursus- en opleidingsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: