De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Dit jaar géén Repair Café meer

Dit jaar géén Repair Café meer

SCHIEDAM - In verband met het coronavirus is er in ieder geval tot januari 2021 géén Repair Café meer. 

"De veiligheid kunnen wij onvoldoende garanderen en wij willen derhalve geen enkel risico nemen. Te zijner tijd zal worden beoordeeld wanneer wij weer open gaan", zo laat Jan Bostelaar van het Repair Café weten.

Tijdens een Repair Café, dat in normale tijden maandelijks wordt gehouden in ontmoetingscentrum 'De Vijf Molens' aan de Nieuwe Damlaan in Schiedam, staan deskundige vrijwilligers (gemiddeld zijn dat er 18) klaar om spullen kosteloos te repareren die anders zouden worden weggegooid.

Koffie-apparaten, audio- en video apparatuur, verlichting, klokken, stofzuigers en allerlei andere elektrische apparatuur, maar ook (kinder) fietsen, rollators en kleding enzovoort kunnen mogelijk een nieuw leven krijgen, waardoor de afvalberg niet nodeloos groter wordt, grondstoffen worden bespaard, en er een bijdrage wordt geleverd aan een duurzamere samenleving.

Lees ook:
Laat je spullen gratis repareren ()
Minimarkt om afval te verminderen ()
Spullen gratis laten maken in RepairCafé ()
Niet weggooien maar spullen repareren ()
Repareerhulp in Vijf Molens ()

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het nieuws over duurzaamheid in Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker