De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Dubbelslag voor SV&HV Schiedam

Dubbelslag voor SV&HV Schiedam

HONKBAL/SOFTBAL - Het was zondag een goede dag voor SV&HV Schiedam. Zowel het honkbal- als het softbalteam behaalde een overwinning.

De honkballers moesten daarvoor wel al vroeg op pad. In Enschede werd gespeeld tegen Tex Town Tigers. Mede door goed slagwerk (14 hits) zette SV&HV Schiedam de Tigers opzij met 7-11. Roeland Offermans sloeg de bal in de laatste slagbeurt het veld uit. Het team van coach Gershwin Hernandez heeft nu 4 punten uit 4 wedstrijden. Volgende week zondag wacht een ontmoeting met WSB in Apeldoorn, dat momenteel in de top 3 van de Topklasse staat.

Ook de Schiedamse softbalsters lieten van zich spreken. Maar liefst 23 keer kwamen zij over de thuisplaat, maar ook tegenstander Red Lions sloeg er flink op los. Uitslag: 16-23. Evenals de honkballers staat het softbalteam van SV&HV Schiedam nu in de middenmoot met 4 punten uit 4 wedstrijden. Komende zondag wordt er gespeeld in Rosmalen tegen hekkensluiter Gryphons.

Foto uit de softbalwedstrijd tegen Red Lions (foto door Johan Korpel)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het sportnieuws in Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker