De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vannacht overkwam een vrouw deze nachtmerrie:

Een overval thuis terwijl je slaapt

Een overval thuis terwijl je slaapt

SCHIEDAM - "Een nachtmerrie: terwijl ze sliep stond ineens een man naast een oudere vrouw", meldt de politie over een overval die vannacht kort na kwart over drie heeft plaatsgevonden in een woning in Schiedam West.  

De overvaller bedreigde kort na 3.15 uur de 77-jarige vrouw om hem waardevolle spullen te geven, waarna hij ervandoor ging. De vrouw was erg ontdaan maar fysiek gelukkig ongedeerd. Agenten hebben zich over haar ontfermd. Er zijn sporen veiliggesteld en er wordt een buurtonderzoek gehouden.

De politie vraagt hierbij de hulp van het publiek en heeft een signalement verspreid: "Na een inbraak/overval in een woning aan de Willem de Zwijgerlaan in Schiedam zoekt de politie een Nederlandssprekende man, ongeveer 1,75 meter lang, met vermoedelijk doordrenkte kleding van de regen. Hij had een donkere tas bij zich. Hij is mogelijk gevlucht via de Amalia van Solmsstraat. Iets opgevallen? Geef het door!"

Later vandaag (9.31 uur) kwam de politie met de nadere oproep en signalement: "Er is helaas op dit moment slechts een summier signalement bekend. We zoeken een man, vermoedelijk licht getint. Hij droeg donkere kleding die waarschijnlijk doordrenkt door de regen was. Wie heeft er iets hebben gezien tussen 3 en 4 uur vannacht. Ook komen we graag in contact met mensen die camerabeelden hebben." Bel met 0900-8844 als je informatie hebt over deze brute overval, zo verzoekt de politie. Ook kleine dingen kunnen waardevol zijn voor het onderzoek. Je kunt ook bellen met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Meer artikelen over het onderwerp overval:
Melding overval aan PKO-laan ()
Woningoverval door nep-agenten ()
Man vanochtend in zijn woning beroofd ()
Zeer gewelddadige overval op bejaarden ()
Twee forse vrouwen overvallen 93-jarige ()

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker