De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hij droeg zijn bat door de wedstrijd

Eerste century voor Tim Etman

Eerste century voor Tim Etman

CRICKET - Excelsior'20 openingsbatter Tim Etman (22) heeft vanmiddag in Schiedam een century geslagen ofwel meer dan honderd runs. Mede daardoor passeerde de na vier duels nog ongeslagen landskampioen met gemak het Haagse HBS, dat in Schiedam tegen zijn eerste nederlaag is aangelopen. 

Het was voor de eerste keer dat Tim Etman in de Topklasse een century bijeen batte. Dat was hem wel al gelukt in Australië en in de jeugd. Tim Etman bleef not out, op een totaal van 110. Later volgt het wedstrijdverslag door Ton de Leede. 


We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina De Schiedammer een like geeft. Of volg ons via Twitter. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Met daarin nieuws over cricket in Schiedam. Bij voorbaat onze dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker