De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Borrelen met uitzicht over totale jeneverstad

Eerste paal voor Van der Valk Hotel

Eerste paal voor Van der Valk Hotel

SCHIEDAM - Woensdag 22 mei aanstaande wordt om half drie de eerste paal geslagen van Hotel Schiedam aan de Hargalaan 6 in Schiedam. Dit Van der Valk hotel telt meer dan 180 kamers en 10 conferentiezalen en heeft een skybar. 

Het Van der Valk Hotel Schiedam wordt een onderdeel van de Van der Valk Exclusief Groep en is ontworpen door architectenbureau Teunissen. Het omvat 179 kamers, 9 suites, een congrescapaciteit van 400 mensen, 10 conferentiezalen, een restaurant met circa 250 couverts à la carte en 300 couverts Live Cooking, een skybar en wellness. Van der Valk Hotel Schiedam gaat werkgelegenheid bieden aan ongeveer 75 fte’s. Met betrekking tot duurzaamheid wordt gestreefd naar Breeam Excellent. Dit is voor de functie van hotel een zeer hoge score. Het hotel zal worden gebouwd door Van Omme & De Groot uit Rotterdam. 

"De gemeente Schiedam kan haar ambities op het gebied van sport, groen, wonen, duurzaamheid, werkgelegenheid en leisure waarmaken door een volledige gebiedsontwikkeling van Harga. Het concept van een hotel met congresfaciliteiten past uitstekend op deze locatie in de oksel van de A20 en A4, in de nabijheid van het Franciscus Vlietland ziekenhuis, het Sportpark Harga en de woningen in Park Harga", zegt de gemeente. De grond is door Van der Valk Hotel Schiedam verworven via VolkerWessels Vastgoed (een Koninklijke VolkerWessels onderneming). VolkerWessels Vastgoed is tevens de ontwikkelaar van 156 woningen in Park Harga Zuid en samen met Thunnissen Bouw de ontwikkelaar van 380 woningen in Park Harga Midden.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het horecanieuws uit Schiedam. Alvast dank.

12 commentaar(en) op artikel "Eerste paal voor Van der Valk Hotel"

Yeah gaaf na vele van der valks bezocht te hebben nu ook 1 vlak bij huis. Echt top. Veel succes voor het komebde van der Valk team. Maak er wat moois van.

Door: P.touw Op:

Prachtige uitbreiding voor Schiedam.

Door: Jannet Visser-Barnouw Op:

Eindelijk een Valkje in de buurt. Ga al jaren naar Nootdorp en Houten bij Utrecht. Beide een dikke negen. 11 augustus weer met kinderen en kleinkinderen voor de verjaardag van mijn vrouw. Wanneer begint de bouw in Schiedam en wanneer kan ik ongeveer onze eerste tafel reserveren.

Door: Floris Koehoorn Op:

Hebt u geprobeerd leningen van banken te verkrijgen zonder succes? Dringend geld nodig om uit de schulden te raken? Geld nodig voor uitbreiding of vestiging van uw eigen bedrijf? Ontvang een lening van een van de toonaangevende kredietbedrijven in het VK. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail: larryfox2017@gmail.com

Door: Larry Fox Op:

Vd valk blijdop is top wpt baseball landenteams verblijven daar jullie service is fantastisch hara moet ja sublieme lokatie worden service!! Visite kaartje voor elk tobberig in Rotterdam & omstreken maak het waar succes is gewenst groeten!!

Door: dirk broer Op:

Bent u op zoek naar een echte lening tegen een betaalbare rente? verwerkt binnen 4 tot 6 werkdagen. Geïnteresseerde kandidaten moeten vandaag nog contact met ons opnemen voor uw online snelle en gemakkelijke lening zonder stress.

Naam: Jack C. Financial Home

E-mail: cinoj00@gmail.com

24/7 online leningen.

Wij verheugen ons op uw snelle reactie.

Door: Jack C. Financial Home Op:

Welkom bij Jack C. Financial Home (een privéplaats voor al uw financiële behoeften). We geven allerlei soorten leningen, we geven leningen tegen een lage rente van 3% en goede werkomstandigheden, als u een zakelijke lening nodig heeft of om uw rekeningen te betalen, dan is het raadzaam om contact met ons op te nemen zodat u kunt zien de kwaliteit van de services die u tevreden stellen. E-mail: cinoj00@gmail.com.

Beschikbare leendiensten omvatten:

================================

* Commerciële leningen.

*Persoonlijke leningen.

* Commerciële leningen.

* Investeringsleningen.

* Ontwikkelingsleningen.

* Verwerving van leningen.

* Bouwleningen.

* Commerciële leningen en nog veel meer:

We lenen alle soorten leningen in goede services, neem contact met ons op via e-mail: cinoj00@gmail.com

Door: Jack C. Financial Home Op:

Bent u op zoek naar een echte lening? tegen een betaalbare rente? verwerkt binnen 4 tot 6 werkdagen. Geïnteresseerde kandidaten moeten vandaag nog contact met ons opnemen voor uw online snelle en gemakkelijke lening zonder stress.

Naam: Jack C. Financial Home

E-mail: cinoj00@gmail.com

24/7 online leningen.

Wij verheugen ons op uw snelle reactie.

Door: Jack C. Financial Home Op:

Bent u verboden om te bankieren? Heeft u een snelle lening nodig om uw schulden af te lossen? Wij bieden u zeer interessante leendiensten aan tegen een laag tarief van 2%. Neem snel contact met ons op: schmidgeraldine70@gmail.com

Door: SCHMID Op:

Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woninglening, autolening, studielening, schuldconsolidatielening, ongedekte lening, risicokapitaal enz., Of werd u om een of meer redenen een lening geweigerd door een bank of financiële instelling. U bent op de juiste plaats voor uw leningoplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 3% rente. Neem dan contact met ons op via e-mail: sabinhelps@gmail.com

Door: Karin Sabine Op:

In één woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al in mijn account staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt meestal een lange, langdurige en intimiderende klus gemaakt in een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als u een dringende lening nodig heeft, kunt u ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com

Door: Faye Miller Op:

Heb je een lening nodig? Bent u op zoek naar toegang tot een particuliere geldschieter?

Zo ja, dan is hier een mogelijkheid om een goedkope lening te krijgen. Wij bieden leningen tegen een laag tarief van 3%.

E-mail ons vandaag op: jamescarlloanfirm88@gmail.com

WhatsApp-nummer: +447399914462

Vriendelijke groeten,

Meneer James Carl

Door: Carl Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: