De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Borrelen met uitzicht over totale jeneverstad

Eerste paal voor Van der Valk Hotel

Eerste paal voor Van der Valk Hotel

SCHIEDAM - Woensdag 22 mei aanstaande wordt om half drie de eerste paal geslagen van Hotel Schiedam aan de Hargalaan 6 in Schiedam. Dit Van der Valk hotel telt meer dan 180 kamers en 10 conferentiezalen en heeft een skybar. 

Het Van der Valk Hotel Schiedam wordt een onderdeel van de Van der Valk Exclusief Groep en is ontworpen door architectenbureau Teunissen. Het omvat 179 kamers, 9 suites, een congrescapaciteit van 400 mensen, 10 conferentiezalen, een restaurant met circa 250 couverts à la carte en 300 couverts Live Cooking, een skybar en wellness. Van der Valk Hotel Schiedam gaat werkgelegenheid bieden aan ongeveer 75 fte’s. Met betrekking tot duurzaamheid wordt gestreefd naar Breeam Excellent. Dit is voor de functie van hotel een zeer hoge score. Het hotel zal worden gebouwd door Van Omme & De Groot uit Rotterdam. 

"De gemeente Schiedam kan haar ambities op het gebied van sport, groen, wonen, duurzaamheid, werkgelegenheid en leisure waarmaken door een volledige gebiedsontwikkeling van Harga. Het concept van een hotel met congresfaciliteiten past uitstekend op deze locatie in de oksel van de A20 en A4, in de nabijheid van het Franciscus Vlietland ziekenhuis, het Sportpark Harga en de woningen in Park Harga", zegt de gemeente. De grond is door Van der Valk Hotel Schiedam verworven via VolkerWessels Vastgoed (een Koninklijke VolkerWessels onderneming). VolkerWessels Vastgoed is tevens de ontwikkelaar van 156 woningen in Park Harga Zuid en samen met Thunnissen Bouw de ontwikkelaar van 380 woningen in Park Harga Midden.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het horecanieuws uit Schiedam. Alvast dank.

4 commentaar(en) op artikel "Eerste paal voor Van der Valk Hotel"

Yeah gaaf na vele van der valks bezocht te hebben nu ook 1 vlak bij huis. Echt top. Veel succes voor het komebde van der Valk team. Maak er wat moois van.

Door: P.touw Op:

Prachtige uitbreiding voor Schiedam.

Door: Jannet Visser-Barnouw Op:

Eindelijk een Valkje in de buurt. Ga al jaren naar Nootdorp en Houten bij Utrecht. Beide een dikke negen. 11 augustus weer met kinderen en kleinkinderen voor de verjaardag van mijn vrouw. Wanneer begint de bouw in Schiedam en wanneer kan ik ongeveer onze eerste tafel reserveren.

Door: Floris Koehoorn Op:

Vd valk blijdop is top wpt baseball landenteams verblijven daar jullie service is fantastisch hara moet ja sublieme lokatie worden service!! Visite kaartje voor elk tobberig in Rotterdam & omstreken maak het waar succes is gewenst groeten!!

Door: dirk broer Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker