De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Aanvraag vergunning bij gemeente:

Eetcafé 'Mehana Orehite' op Dam 26

Eetcafé 'Mehana Orehite' op Dam 26

SCHIEDAM - Bij de burgemeester van Schiedam is een vergunning aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Schiedam 2013 en een vergunning aangevraagd op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet in verband met de vestiging van het horecabedrijf Mehana Orehite eetcafé gevestigd aan de Dam 26 te Schiedam.

De maximaal toegestane openingstijden zijn:

- zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

De maximaal toegestane openingstijden van het terras zijn:

- zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

Het terras is gesitueerd langs de voorgevel van het pand

Vanaf woensdag 5 augustus 2020 ligt de aanvraag twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak). Gedurende deze periode bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen over de aanvraag naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA te Schiedam, onder vermelding van “zienswijze horecabedrijf Mehana Orehite”.

Hiervoor waren op de Dam 26 de restaurants 'De Grill Room' en 'Ober' gevestigd.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker