De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

'En toen was er… U2' met ook Catalijne

'En toen was er… U2' met ook Catalijne

SCHIEDAM - In januari komt de theaterserie 'En toen was er…', een samenwerking tussen Theater aan de Schie en Wenneker Cinema, terug naar het Wennekerpand met een nieuwe editie. Zondag 12 januari 2020 om 15.00 uur is 'En toen was er… U2' te zien in het Wennekerpand.

In een mooi decor verbeeldt Harry de Vries de historie van de band, overlaadt Bono met lof, maar schroomt ook niet om kritiek op de band te uiten. Naast deze theatrale vertelling door muziekrecensent De Vries, de quiz en de film (concertregistratie), zal zangeres Catalijne dit keer de middag compleet maken door een aantal van de nummers van de band ten gehore te brengen. "De 'vertelling' is overigens deze keer echt een co-productie, van Catalijne en mij. Ik noem het daarom een 'theatrale en muzikale vertelling'. Catalijne en ik zijn druk aan het repeteren. Door haar zang klinkt de vertelling echt fantastisch. Ik zie ernaar uit", is Harry de Vries enthousiast over de komende editie van 'En toe was er...'.  
 
Zangeres Catalijne vult de theatrale vertelling aan met haar zangkunsten en brengt een aantal nummers van U2 ten gehore. Catalijne is het gewend om covers te zingen, maar zij heeft ook eigen nummers. Met haar krachtige en verhalende manier van zingen weet ze het publiek keer op keer te betoveren. Ze was te zien in verschillende projecten van onder meer De Stokerij Schiedam zoals Don’t Shoot the Piano Player en Harry in Wonderland.  
 
Tijdens de U2 Quiz die wordt gepresenteerd door quizmaster Carlo Stiletto, maken bezoekers kans op maar liefst € 250,- aan theaterbonnen. Na de quiz wordt in de theaterzaal van het Wennekerpand de concertregistratie van Under A Blood Red Sky vertoond. Under A Blood Red Sky werd door Rolling Stone Magazine ooit ‘’één van de vijftig meest invloedrijke gebeurtenissen van de popmuziek’’ genoemd. De zaal en bar blijven gedurende het staconcert open om de ervaring van een live-concert zo veel mogelijk te benaderen.

Na afloop van de voorstelling zal zanger en gitarist Istvan Ouborg in het Grand Café de middag afsluiten met zijn vertolking van nummers van U2.    
 
'En toen was er… U2' is te zien op zondag 12 januari 2020 om 15.00 uur in het Wennekerpand in Schiedam. Toegang is € 15,00. Kaarten via www.theateraandeschie.nl  

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker