De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Volgens trainer Gökhan Cayir komt het goed

Excelsior'20 dichter bij gevarenzone

Excelsior'20 dichter bij gevarenzone

VOETBAL - De intenties van Excelsior'20 waren goed, maar aan de uitvoering ontbraken belangrijke facetten. Gastgever Meeuwenplaat, dat een levensgevaarlijk aanvalstrio in huis heeft, oefende geduld uit en kwam met 3-0 zegevierend uit de strijd.

door Ton de Leede

Excelsior'20, inmiddels nummer 11 op de ranglijst, wist dat het in nummer 5 een geduchte opponent zou hebben. Meeuwenplaat wilde snel een beslissing forceren, maar vond in keeper Aykut Nargün een schier onneembare vesting. Dat het 1-0 stond bij de rust was alleen te danken aan de dappere doelman uit Schiedam.

Net vóór en net ná de thee wisten de zwartwitten in het vijandelijke doelgebied op te duiken. De kleine mogelijkheden voor Chris Delgado  en Rens van Troost strandden in schoonheid. Het laatste woord was aan de Hoogvlieters die in de 80e en 90e minuut de stand opschroefden naar 3-0, tevens de eindstand.

,,Meeuwenplaat is een goed team,'' sprak Gökhan Cayir, ,,met sterke en makkelijk scorende aanvallers. We zijn nooit kansloos, tegen geen enkele tegenstander al lijkt dat gezien de score misschien zo. Dat we gauw punten moeten gaan pakken lijkt me logisch. Volgende week thuis tegen Antibarbari moet dat gebeuren.''

...

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: