De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Staatssecretaris Mona Keijzer bezoekt chocoladeatelier

EZ stelt De Bonte Koe als voorbeeld

EZ stelt De Bonte Koe als voorbeeld

SCHIEDAM - Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat heeft woensdag een bezoek gebracht aan chocoladeatelier De Bonte Koe in Schiedam. Van haar bezoek is door haar ministerie een filmpje gemaakt, dat door de staatssecretaris zojuist op twitter is gelanceerd.

"Veilig en verantwoord winkelen is voor iedereen nu ontzettend belangrijk. Onlangs bezocht ik chocolaterie De Bonte Koe in Schiedam. Zij maken verantwoord winkelen mogelijk in de 1,5 meter samenleving. Complimenten voor het harde werk dat verzet is om dit mogelijk te maken", schrijft Mona Keijzer over dit Schiedamse bedrijf aan de Lange Haven. 

In het filmpje wordt erop ingegaan hoe je een bedrijf kunt inrichten op de anderhalvemetersamenleving. Je kunt het fimpje zien onder deze link.

Foto: fragment uit het filmpje van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat met in het midden Mona Keijzer

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker